Ajaktetoválás

Tökéletes formájú és színű ajak a nap 24 órájában

Ivánkó Eliz - Orvos esztétika és sminktetoválás

Budapest, 1131. Szent László út 141.

Rólam

Ivánkó Eliz vagyok, a szépségszakma területére egy másik szakmából képeztem át magam. Ehhez rengeteg alázat, kitartás, szorgalom és hit szükséges. Hinned kell, hogy egyszer majd elérsz az utad végére, célba érsz.

Orosz felmenőim lévén jómagam is tanultam nagy szakmabeli oroszoktól, akik a nagyvilágban a legnagyobbak közé tartoznak a sminktetoválás/Permanent Makeup, a Makeup-Smink, vagy akár a műköröm építés területén. A szakma kíválóságaitól tanulni, fejlődni a legfantasztikusabb.

Csak azt adom vendégeimnek, melyet magamnak is adok, amit kipróbáltam és magam is évek óta használok.

Munkáim

Miért válaszd az ajaktetoválást?

A tetoválással szebbé tehető az ajkak formája és a természetes vonala. A színezés pedig egészséges és szexi megjelenést kölcsönöz neki.

Észrevétlenül dúsítható vele az ajak, de javíthatók a balesetek, betegségek, herpeszek okozta sérülések és a foltos felületek is.

Egyenetlen szájszél, vagy a kor előrehaladtával fakuló ajkak esetén is érdemes vele élni.

Gyakran előfordul, hogy aszimmetrikus a száj két oldala. Az aszimmetriát korrigáljuk és a száj teljes felületét egy egységes közösen kiválasztott színnel betöltjük.

Tekints be hozzám

Tetoválás típusok

Félsatír esetén nincs besatírozva az egész száj felülete. Ebben az esetben csak olyan színeket használunk amelyek harmonizálnak a száj saját színével. A félsatír leginkább telt ajkakon mutat jól. Vékony ajkúaknak a teljes satír ajánlatos, ugyanis kis szájon nem tud érvényesülni a színátmenet.

Vékonyabb ajkú vendégeknek ez az ideális. Bármilyen színnel elkészíthető, mivel az ajkak teljes felülete satírozva van. Élénkebb színnel a rúzsozott hatás érhető el.

Amennyiben célod egy alig észrevehető, optikailag dúsabbnak ható, üde színű száj, akkor egy szolid színválasztás finom élénkséget visz az arcodra anélkül, hogy sminktetoválásodat a külvilág észrevenné.

Teljes satírt készítünk ebben az esetben is, annyi különbséggel, hogy több színt (2-3) használunk. Általában a külső részén sötétebbet és a száj belsejéhez haladva egyre világosabbat. Gyönyörű sminkelt hatás érhető el vele. Leginkább a dús ajkú vendégeken mutat.

Teljes, de nagyon lágy satír, színezett labello hatású, nincs határozott erős kontúr. E szájtetoválások a legtermészetesebb tetoválások színválasztástól függetlenül, hiszen a technikát aprócska pontok díszitik, mely pontok a természetes szájszínnel összeadódva igazán visszafogott, KONTÚRMENTES végeredményt biztosítanak.

Kinek ajánlott az ajaktetoválás?

Kinek ajánlott?

Kinek nem ajánlott?

A változás

Az ajaktetoválás menete

Konzultáció
A beavatkozás előtt egy személyes konzultáció alkalmával közösen kiválasztjuk a hozzád illő technikát és színt, valamint átbeszéljük, hogy milyen előkészületek szükségesek a tetoválás előtt. 
1
Előkészületek
A beavatkozás napján alaposan letisztítom az ajkat és egy speciális krémmel fertőtlenítem. Ezt követően felviszek az ajkadra egy illóolajos tápláló ajakápolót. Az előkészületek utolsó lépése az érzéstelenítés, érzéstelenítő krém segítségével.
2
A tetoválás előrajzolása
Az érzéstelenítés után a megfelelő hatóidő lejárta után következik a precíz, pontos rajzolás, amely alapján a tetoválás készülni fog.
3
Tetoválás
Miután vendégünk jóváhagyta a berajzolt formát, az általa kiválasztott, megbeszélt színnel elkezdődik az ajak tetoválása. Az ajaktetoválás az előkészületekkel együtt 2.5 - 3 órát vesz igénybe A munka végeztével utóápolási tanácsadással látlak el otthonra, valamint ápolókkal, mely segítik a gyorsabb regenerálódást.
4
A tetoválás után
Korrekcióra 6 hét elteltével, de 2 hónapon belül kell jönnöd hozzám. A frissen készült ajaktetoválás minden esetben erősebb, intenzívebb árnyalatú lesz, a gyógyult állapothoz képest. Végleges szín kialakulása, pigment beérése 3-5 hét.  A tetoválás duzzanattal járhat, amely másnapra normalizálódik.
5

Az eredmény:

Tökéletes formájú és az arcodhoz illő természetes ajkak, a nap 24 órájában.

Vélemények

Árlista

 • 01. Aquarell-lips, Lip blush
  118.000 Ft
  Teljes, de nagyon lágy satír, színezett labello hatású, nincs határozott erős kontúr.
 • 02. 3D ajaksatír
  128.000 Ft
  2 színnel
 • 03. Frissítés
  98.000 Ft
  Általam készített tetoválások esetén hűségkedvezménnyel 15 hónapon belül.

Új tetoválások esetén a 6 héten belüli, gyógyulás utáni korrekció ingyenes!

Konzultációs díj: 15.000 Ft

A konzultációs díj a kezelés igénybevételekor a kezelés árából levonódik.

Tetoválás előtt kávé, energia ital, ajzószer fogyasztása kizárt. A foglalói díj ebben az esetben nem jár vissza, mivel a páciens hibája miatt hiúsul meg a beavatkozás.

Ajándék gépi arctisztítás az ajaktetoválásod mellé

(A kezelés értéke: 18.000 Ft)

Hydrocare H2O gépi mélytisztítás

Újgenerációs gépi mélytisztítás
a kézi nyomkodáson alapuló tisztítások helyett

Egyedülálló német fejlesztés, orvosi tanúsítvánnyal.

Ami különlegessé teszi:

 • Teljesen fájdalommentes
 • Gyorsan látható eredmények
 • Kezelésről akár rögtön színházba

Óriási előnye az alkalmazott technológiáknak, hogy a hegesedés kizárt. A kezelés után nincs a hagyományos nyomkodásos kezeléseknél megszokott bőrirritáció és duzzanat.

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Vedd fel velem a kapcsolatot

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Térkép

A szalon

Covid tájékoztató

Akár Orvos által nyújtott szolgáltatásra érkezel, akár általam nyújtott szolgáltatásra, kérlek mindenesetben ahogy eddig is, egyedül érkezz!

Nálam a Szalonban sosincs tömörülés, egyrészt mert az Én idő rólad szól, itt Relax van, lecsendesedés, kint hagyva a zajos külvilágot, másrészt meg Vigyázunk Egymásra.

Én egész évben maszkot viselek munka közben.

Óvintézkedéseket meg kell tenni, ahogy szalonban rendszeres fertőtlenítés van, de nem csak a Covid miatt, egész évben ez a protokoll. 

Amint belépsz kézfertőtlenítés, papucska, kényelembe helyezés. 🙂