Ajaktetoválás

ÉBREDJ GYÖNYÖRŰEN MINDEN REGGEL

Tapasztald meg, milyen érzés önbizalommal töltve ébredni minden reggel és órákat megspórolni a természetes hatású tartós ajaktetoválással.

Rólam

Ivánkó Eliz vagyok, a szépségszakma területére egy másik szakmából képeztem át magam. Ehhez rengeteg alázat, kitartás, szorgalom és hit szükséges. Hinned kell, hogy egyszer majd elérsz az utad végére, célba érsz.

Orosz felmenőim lévén jómagam is tanultam nagy szakmabeli oroszoktól, akik a nagyvilágban a legnagyobbak közé tartoznak a sminktetoválás/Permanent Makeup, a Makeup-Smink, vagy akár a műköröm építés területén. A szakma kíválóságaitól tanulni, fejlődni a legfantasztikusabb.

Csak azt adom vendégeimnek, melyet magamnak is adok, amit kipróbáltam és magam is évek óta használok.

Orvos esztétika és sminktetoválás egy helyen

Ajaktetoválás

Nincs még egy olyan sminkelési folyamat, amit gyakrabban kellene ismételni, mint a rúzsok és ajakfények javítását.

Az ajaktetoválás megszabadít attól, hogy napi 10-szer újra kelljen rúzsoznod magad, és megszünteti az ottmaradt kellemetlen rúzsnyomokat, a poharaktól kezdve a szeretteid arcáig. 🙂

A tetoválással szebbé tehető az ajkak formája és a természetes vonala. A színezés pedig egészséges és szexi megjelenést kölcsönöz neki.

Észrevétlenül dúsítható vele az ajak, de javíthatók a balesetek, betegségek, herpeszek okozta sérülések és a foltos felületek is.

Egyenetlen szájszél, vagy a kor előrehaladtával fakuló ajkak esetén is érdemes vele élni.

Gyakran előfordul, hogy aszimmetrikus a száj két oldala. Az aszimmetriát korrigáljuk és a száj teljes felületét egy egységes közösen kiválasztott színnel betöltjük.

Kinek ajánlott?

Kinek ajánlott?

Kinek nem ajánlott?

Munkáim

Tetoválás típusok

FÉLSATÍR

Félsatír esetén nincs besatírozva az egész száj felülete. Ebben az esetben csak olyan színeket használunk amelyek harmonizálnak a száj saját színével. A félsatír leginkább telt ajkakon mutat jól. Vékony ajkúaknak a teljes satír ajánlatos, ugyanis kis szájon nem tud érvényesülni a színátmenet.

TELJES SATÍR

Vékonyabb ajkú vendégeknek ez az ideális. Bármilyen színnel elkészíthető, mivel az ajkak teljes felülete satírozva van. Élénkebb színnel a rúzsozott hatás érhető el.

Amennyiben célod egy alig észrevehető, optikailag dúsabbnak ható, üde színű száj, akkor egy szolid színválasztás finom élénkséget visz az arcodra anélkül, hogy sminktetoválásodat a külvilág észrevenné.

3D SATÍR

Teljes satírt készítünk ebben az esetben is, annyi különbséggel, hogy több színt (2-3) használunk. Általában a külső részén sötétebbet és a száj belsejéhez haladva egyre világosabbat. Gyönyörű sminkelt hatás érhető el vele. Leginkább a dús ajkú vendégeken mutat.

AQUARELL-LIPS

Teljes, de nagyon lágy satír, színezett labello hatású, nincs határozott erős kontúr. E szájtetoválások a legtermészetesebb tetoválások színválasztástól függetlenül, hiszen a technikát aprócska pontok díszitik, mely pontok a természetes szájszínnel összeadódva igazán visszafogott, KONTÚRMENTES végeredményt biztosítanak.

A változás

Az ajaktetoválás menete

Konzultáció
A beavatkozás előtt egy személyes konzultáció alkalmával közösen kiválasztjuk a hozzád illő technikát és színt, valamint átbeszéljük, hogy milyen előkészületek szükségesek a tetoválás előtt. 
1
Előkészületek
A beavatkozás napján alaposan letisztítom az ajkat és egy speciális krémmel fertőtlenítem. Ezt követően felviszek az ajkadra egy illóolajos tápláló ajakápolót. Az előkészületek utolsó lépése az érzéstelenítés, érzéstelenítő krém segítségével.
2
A tetoválás előrajzolása
Az érzéstelenítés után a megfelelő hatóidő lejárta után következik a precíz, pontos rajzolás, amely alapján a tetoválás készülni fog.
3
Tetoválás
Miután vendégünk jóváhagyta a berajzolt formát, az általa kiválasztott, megbeszélt színnel elkezdődik az ajak tetoválása. Az ajaktetoválás az előkészületekkel együtt 2.5 - 3 órát vesz igénybe A munka végeztével utóápolási tanácsadással látlak el otthonra, valamint ápolókkal, mely segítik a gyorsabb regenerálódást.
4
A tetoválás után
Korrekcióra 6 hét elteltével, de 2 hónapon belül kell jönnöd hozzám. A frissen készült ajaktetoválás minden esetben erősebb, intenzívebb árnyalatú lesz, a gyógyult állapothoz képest. Végleges szín kialakulása, pigment beérése 3-5 hét.  A tetoválás duzzanattal járhat, amely másnapra normalizálódik.
5

Az eredmény:

Címlapra illő tökéletes és az arcodhoz előnyös természetes ajkak, a nap 24 órájában.

Használt márkák

Mind a kozmetikai és mind az orvosi kezeléseink során kizárólag a legelismertebb prémium márkák termékeit használjuk.

Vélemények

Árlista

Új tetoválások esetén a 6 héten belüli, gyógyulás utáni korrekció ingyenes!

  • 01. Teljes / 3D ajaksatír 108.000 Ft

    Teljes ajaksatír: intenzív rúzsozott hatású, egy színnel. 3D ajaksatír: 2 színnel

  • 02. Frissítés 75.000 Ft

    Általam készített tetoválások esetén hűségkedvezménnyel 15 hónapon belül.

  • 03. Félsatír 95.000 Ft
  • 04. Aquarell-lips 108.000 Ft

    Teljes, de nagyon lágy satír, színezett labello hatású, nincs határozott erős kontúr

Akció

Határidő: 2021. szeptember 20.

Ha szeptember 20-ig felveszed velem a kapcsolatot,
20.000 Ft kedvezményben részesülsz az ajaktetoválásod árából! A legkésőbbi foglalható időpont október 20.

Kedvezmény még eddig vehető igénybe:

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Vedd fel velem a kapcsolatot

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Térkép

A szalon

Tekints be hozzám

Covid tájékoztató

Akár Orvos által nyújtott szolgáltatásra érkezel, akár általam nyújtott szolgáltatásra, kérlek mindenesetben ahogy eddig is, egyedül érkezz!

Nálam a Szalonban sosincs tömörülés, egyrészt mert az Én idő rólad szól, itt Relax van, lecsendesedés, kint hagyva a zajos külvilágot, másrészt meg Vigyázunk Egymásra.

Én egész évben maszkot viselek munka közben.

Óvintézkedéseket meg kell tenni, ahogy szalonban rendszeres fertőtlenítés van, de nem csak a Covid miatt, egész évben ez a protokoll. 

Amint belépsz kézfertőtlenítés, papucska, kényelembe helyezés. 🙂

A kedvezmény szeptember 20-ig él, és limitált vendéget tudok fogadni ebben az időszakban.