Profhilo - BIO-REMODELING

Hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

Egy új szépészeti eszköz egyedülálló tulajdonságokkal

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét.

Miben különbözik a Profhilo a piacon lévő hialuronsavas töltőanyagoktól?
A Profhilo rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.

Biokompatibilis

Beépül a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav szintet.

Hatékony

A klinikai adatok igazolják a bőr textúrájának, rugalmasságának és hidratáltságának javulását, az azonnali feszesítő hatás mellett.

Biztonságos-e a Profhilo?
Klinikai tesztelések eredményeinek figyelembevételével elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb anyag, amely a tesztelések során nem mutatott mellékhatásokat! 100 % tisztaságú, nem károsítja a bőr szöveteit.
Hogyan működik a Profhilo kezelés?

3 területen: arc, nyak, dekoltázs, területenként 10 BAP ponton kerül beinjektálásra a 2 ml Profhilo a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 10 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes elosztást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra, ez a kezelést a páciens számára kényelmessé teszi. 

A Profhilo egyedülálló rheológiai/áramlás, terülés tulajdonságának köszönhetően a szöveti újramodellezés egyszerűen megvalósul mindössze 2 kezeléssel (1 hónapos időközzel).

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

A kezelést évente kétszer ajánlott elvégeztetni, egyedi hidratáltságtól függően.

A kezelést orvos végzi a szalonban!

image0

A kezelés ára

A Profhilo kezelés 2 kezelésből álló protokoll. A második kezelés 4 héttel az első kezelés után történik.  Egy alkalommal 2 ml kerül bejuttatásra.
  • 1. alkalom - Profhilo- Bio-remodeling (2 ml)
    110.000 Ft
  • 2. alkalom - Profhilo- Bio-remodeling (2 ml)
    110.000 Ft

Akció!
-20.000 Ft

Határidő: 2022. június 30.

Ha az akció alatt felveszed velem a kapcsolatot,
20.000 Ft kedvezményt kapsz a két kezelésből álló protokoll árából.

A két kezelés ára:

220.000 Ft

helyett most

200.000 Ft

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont vagy nem tudunk azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmunk nyílik rá, kapcsolatba lépünk veled!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és az időpontot a kezelés kapcsán. Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmilyen kötelezettséggel.

Hölgyeim a szalonomba megérkezett a Profhilo Haenkenium antioxidáns krém is☝️ Többszörös hatású antioxidáns krém. Sejtvitalitás fenntartására. Arc, nyak, dekoltázs remodellezésére. Fokozza a feszességet és az elaszticitást, csökkenti a kisebb ráncokat.
Ez az innovatív, rendkívül hatékony formula ideális az Orvos esztétika kezelések, például a Profhilo utáni stimuláló és hidratáló hatás miatt.
Az antioxidáns krém táplálja a bőrt, és a szabad gyökök szűrőjeként működik, miközben megvédi a bőrt az oxidatív stressz tényezőktől, mert az arcunk egy Tükör! Megmutatja, hogy véded, táplálod, óvod☝️☝️
És ugye az arc beszél a korunkról…
Azon hölgyeknek akiknek hialuronnal van töltve pofikájuk-Kötelező, mert lassítja a hialuronsav bomlását, melyet a káros szabad gyökök okoznak, ezáltal meghosszabbítja annak jótékony hatását.