Mélyhidratálás – Skin booster

Az EJAL 40 innovatív formulájával

Mire képes az EJAL40 Skinbooster?

Az EJAL 40 innovatív formulája különböző molekulasúlyú hialuronsav alkalmazását jelenti a 3 lépésből álló kezelési protokoll során, rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.

Az EJAL 40 helyreállítja a hialuronsav (HA) szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését. Tökéletesen alkalmas bőrfiatalító kezelésekre, fény okozta károsodások megelőzésére, hidratálásra.

Miért érdemes az EJAL 40 kezelést választani?

EJAL 40 a legújabb generációs, közepes molekulatömegű hialuronsav, mely az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetének újjáépítéséért hoztak létre, azzal a céllal hogy az új sejtek regenerációs fázisában részt vevő sejtek újra létre tudják hozni a természetes funkcionális kapcsolatokat.

EJAL 40 hatékonyságának köszönhetően képes újrastruktúrálni és megerősíteni az extracelluláris mátrixot, megújítja a dehidratált, az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

EJAL 40 növeli a fibroblasztok bioszintetikus képességét, előidézve egy optimális fiziológiai környezet újraképződését, fokozva a sejtaktivitást, a hidratációt, valamint a kollagén, elasztin és hialuronsav szintézist.

EJAL 40 egy innovatív hialuronsav, mely 40 mg/2 ml koncentrációban készült, fiziológiás, steril, biológiailag lebomló izotóniás oldatban. Egy előretöltött fecskendő 2 ml sterilizált gélt tartalmaz.

Mindenkinek javasolt az EJAl 40 kezelés, akinek a bőre:
 • Dehidratált, száraz, vékony, ráncos,
 • UV-sugárzásnak gyakran kitett, öregségi vagy pigmentfoltokkal rendelkezik
 • Striás
 • Volumenhiányos és megereszkedett
Hogyan javítja az Ejal 40 a bőr állapotát?
 • Csökkenti és lassítja a bőr öregedését,
 • Bio-revitalizálja a száraz és sérült bőrt,
 • Helyreállítja az arc kontúrját,
 • Erősíti a bőr szöveti szerkezetét,
 • Fokozza a bőr rugalmasságát, csökkenti a megereszkedés mértékét,
 • Kisimítja a finomabb és mélyebb ráncokat
Milyen területeken alkalmazható az Ejal 40 kezelés?

Az emlőkön kívül a test bármely pontján alkalmazható. Leggyakrabban az alábbi területek bőrének fiatalítására használják nagyon látványos eredménnyel:

Milyen eredményre lehet számítani?

A magas koncentrációjú hialuronsav beadását követően már azonnal észlelhető a változás, ezért akár fontosabb események, mint esküvő, randevú vagy fontos vacsora előtt is alkalmazható. A szúrásból adódóan azonban kisebb bevérzés előfordulhat, ezért javasolt ezt egy héttel előtte megtenni. A teljes hatás viszont pár hónap alatt alakul ki a kezeléssorozat hatására.

Kinek nem ajánlott a kezelés?

Várandós kismamáknak, vérzékenységben, daganatos, autoimmun és aktív fertőző betegségben szenvedőknek nem ajánljuk a kezelést, illetve a kezelt terület gyulladása esetén is kontraindikált.

EJAL 40 kezelés menete:

Azt Ejal 40 alkalmazása 4 pontos biorevitalizációs (4BRP) technikával történik elsősorban az arcon, de a test más területeinek revitalizációjára is használható.

A kezelés gyors és csupán minimális kellemetlenséggel jár. A hialuronsav a bőr alá injektálva pár nap alatt egyenletesen eloszlik és kezdi kifejteni hatását. Pár kezelés alatt a kezelt bőrfelület megfiatalodik, feszessége, rugalmassága és hidratáltsága jelentősen javul.

Milyen gyakran kell alkalmazni az Ejal 40 kezelést?

2-3 kezelés javasolt kezelésenként egy hónap különbséggel, majd az optimális eredmény fenntartása érdekében ezt követően 4-6 havonta egy kezelés.

A kezelést orvos végzi a szalonban!

image0

A kezelés ára

Az EJAL 40 kezelés 2 kezelésből álló protokoll. A második kezelés 4 héttel az első kezelés után történik.  Egy alkalommal 2 ml kerül bejuttatásra.

 • 1. alkalom - EJAL 40 - Skin booster (2 ml)
  90.000 Ft
 • 2. alkalom - EJAL 40 - Skin booster (2 ml)
  90.000 Ft

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont vagy nem tudunk azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmunk nyílik rá, kapcsolatba lépünk veled!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és az időpontot a kezelés kapcsán. Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmilyen kötelezettséggel.

A szalonban megvásárolható Ejal termékek