Hajtetoválás, fejbőr mikropigmentáció (SMP)

Természetes, dúsabb hatású hajvonal gyorsan és hatékonyan

Ivánkó Eliz - Orvos esztétika és sminktetoválás

Budapest, 1131. Szent László út 141.

Tökéletes megoldás Férfiak és Nők számára is

Mit jelent a hajtetoválás, fejbőr mikropigmentáció?

A hajtetoválás, más néven fejbőr-mikropigmentáció (SMP), innovatív és hatékony megoldás a hajhullás és kopaszodás problémájára. A kezelés során apró, rétegezett pontokkal tetoválják a fejbőrt, utánozva a természetes hajtüszők és a borotvált haj megjelenését.

A hajtetoválás nem csupán esztétikai javulást hoz, hanem jelentős érzelmi előnyökkel is jár. Azok, akik hajhullással küzdenek, gyakran tapasztalnak önbizalomvesztést és szorongást a megjelenésük miatt. A hajtetoválás visszaadja a magabiztosságot, és újra fiatalos külsőt kölcsönöz.

További előnyei a kezelésnek:

  • Nem invazív, nincs szükség műtétre vagy bemetszésekre.
  • Kisebb fájdalom és alacsonyabb költségek a hajátültetéssel szemben.
  • Azonnali és tartós eredmények.

Miért rám bízd a hajtetoválásod elkészítését?

A Hanami pigmentekben használt technológiák:

NBT

Keskeny sávú diszperziós technológia. A Hanami keverékeket keskeny sávos diszperzió alapján hozták létre. Az optimális pigment szemcseméret 2 μm. A Hanami színeit a 0,5 μm és 5,0 μm közötti pigmentrészecskeméret- tartományra optimalizálták, és ezen a szűk sávon belül szinte teljesen állandóak. Ily módon a bőrben maximális pigmentlerakódást és kiemelkedően magas színtelítettséget értek el.

ASS

Fejlett bőrtömítő technológia. A Hanami keverékekben használt ASS technológia a keverék befecskendezési helyeinek optimális lezárásából áll, és megakadályozza a pigment túlzott kiszivárgását a vérrel. Ily módon a pigmentálási folyamat legelejétől több pigment marad a pigmentált területeken, ami kiváló munkaeredményeket eredményez.

Novoxx® technology

Fényvisszaverő ásvány - Ellenáll az UV sugárzásnak. A Novoxx® technológia egy német gyártó szabadalmaztatott kalcium- nátrium-foszfor-szilikát technológiája, amelyet Hanami keverékekben használtak. A Novoxx® anyag helyettesíti a hagyományos tartósítószereket, ami óriási előny, mert egyre több tartósítószer bizonyítottan allergén. A Novoxx® 100%-ban biokompatibilis az emberi szervezettel, és az emberi szervezet nem érzékeli idegen test. Megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, élesztőket és gombákat. Az ásványi anyagok kombinációja hat az antioxidánsra, védi a pigmenteket és a bőrt, valamint pozitívan hat a sebgyógyulásra. A hagyományos tartósítószerekhez képest a Novoxx® stabil és a keverékekben felhasznált összetevők nem bontják le, ezért nem képződnek mérgező vagy allergiás hasadási termékek.

Kinek ajánlott a hajtetoválás?

Kinek ajánlott?

Kinek nem ajánlott?

Gyakori kérdések

A kezelés időtartama a tetoválandó fejbőr méretétől függ, de általában 2.5 – 3 óra.

A tetoválás előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk, így a fájdalomérzet minimálisra csökkenthető.

A tetoválás tartóssága függ páciens bőrtípusától, az életmódjától, a pigment minőségétől és a tetováló szakember technikájától. A tartóssága általában 2-3 év, amely lehetőséget biztosít a szín és forma korrekciójára. Mivel az idő előrehaladtával a hajszín és a haj mennyisége is változik, a korrekcióval biztosítható a színazonosság és ezáltal a természetes megjelenés.

Az első napokban kerülni kell a fejbőr vízzel való érintkezését, az intenzív testedzést, és a közvetlen napfényt.

Rólam

Ivánkó Eliz vagyok, a szépségszakma területére egy másik szakmából képeztem át magam. Ehhez rengeteg alázat, kitartás, szorgalom és hit szükséges. Hinned kell, hogy egyszer majd elérsz az utad végére, célba érsz.

Orosz felmenőim lévén jómagam is tanultam nagy szakmabeli oroszoktól, akik a nagyvilágban a legnagyobbak közé tartoznak a sminktetoválás/Permanent Makeup, a Makeup-Smink, vagy akár a műköröm építés területén. A szakma kíválóságaitól tanulni, fejlődni a legfantasztikusabb.

Csak azt adom vendégeimnek, melyet magamnak is adok, amit kipróbáltam és magam is évek óta használok.

A fejbőrtetoválás menete

Konzultáció
A beavatkozás előtt egy személyes konzultáció alkalmával közösen kiválasztjuk a páciens hajszínéhez illő színt és formát, valamint átbeszéljük, hogy milyen előkészületek szükségesek a tetoválás előtt. 
1
Előkészületek
A beavatkozás előtt alaposan letisztításra kerül a fejbőr és egy speciális krémmel fertőtlenítésre kerül.

Az előkészületek utolsó lépése az érzéstelenítés, érzéstelenítő krém segítségével.
2
A tetoválás előrajzolása
A kezelési területek megjelölése és az ideális hajvonal meghatározása és a pigment színének kiválasztása a természetes hajszín alapján.
3
Tetoválás
Miután a páciens jóváhagyta a berajzolt formát, a megbeszélt színnel elkezdődik a fejbőr tetoválása.

Az fejbőrtetoválás az előkészületekkel együtt 2.5 - 3 órát vesz igénybe.

A munka végeztével utóápolási tanácsadással látom el a pácienst, valamint ápoló készítménnyel, mely segíti a gyorsabb regenerálódást.
4
Korrekció
Szükség esetén ingyenes korrekció 5-6 héten belül.
5

Az eredmény:

A hajtetoválás jelentős előnyökkel jár mind az esztétikai megjelenés, mind az érzelmi jólét terén. A hajbeültetésekkel ellentétben az SMP azonnali vizuális javulást nyújt a haj sűrűségében és a hajvonal meghatározásában. A kezelés biztonságos, hatékony, és jelentős önbizalomnövelést eredményez.

Vélemények

Árlista

  • 01. Teljes skalp (kb. 600 cm2) 270.000 - 280.000 Ft
  • 02. Fejtető (kb. 100 cm2) 150.000 - 160.000 Ft
  • 03. Fejtető + 2 oldali halánték (kb. 400 cm2) 170.000 - 180.000 Ft

A konzultációs díj 20.000 Ft, amely a tetoválás árából levonódik. Esetleges korrekció 5-6 héten belül ingyenes.

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésére, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek Önnel!

Vegye fel velem a kapcsolatot

A megkeresése után telefonon felveszem Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot a tetoválás előtti konzultációra, és a tetoválásra.

Térkép

A szalon

Covid tájékoztató

Akár Orvos által nyújtott szolgáltatásra érkezel, akár általam nyújtott szolgáltatásra, kérlek mindenesetben ahogy eddig is, egyedül érkezz!

Nálam a Szalonban sosincs tömörülés, egyrészt mert az Én idő rólad szól, itt Relax van, lecsendesedés, kint hagyva a zajos külvilágot, másrészt meg Vigyázunk Egymásra.

Én egész évben maszkot viselek munka közben.

Óvintézkedéseket meg kell tenni, ahogy szalonban rendszeres fertőtlenítés van, de nem csak a Covid miatt, egész évben ez a protokoll. 

Amint belépsz kézfertőtlenítés, papucska, kényelembe helyezés. 🙂