Teosyal PureSense Redensity I

Megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, helyreállítja a bőr sűrűségét és fenntartja a bőr fényét

Mi a Teosyal PureSense Redensity I?

A Teosyal PureSense Redensity I egy egyedülálló hialuronsav alapú bőrfeltöltő, amely megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, helyreállítja a bőr sűrűségét és fenntartja a bőr fényét.

A Teosyal PureSense Redensity I alkalmas az arcra, a nyakra és a nyakkivágásra, ahol a bőr szárazságnak, bőrlazulásnak, napkárosodásnak és öregedésnek a jeleit mutatja.

Egy tökéletes termék, tökéletes eszköz a bőr revitalizálására, és újrahidratálására. A Redensity I egy nem keresztkötött hialuronsav gél, 8 féle aminosavval, 3 antioxidánssal, 2 ásványi anyaggal, B6 vitaminnal, lidocainnal.

Mély hidratálást és ragyogást biztosít – javítja a bőr rugalmasságát, minőségét, textúráját és a vonalak térfogatát. Serkenti a Collagén és elasztin termelést. 

A Teosyal PureSense Redensity I előnyei:
Meddig tart az eredmény?
Az eredmény általában akár 18 hónapig is eltarthat. Az időtartam az egyén életmódjától, életkorától és bőrtípusától függ.

A kezelést orvos végzi a szalonban!

image0

A kezelés ára

  • Teosyal PureSense Redensity I (3 ml)
    95.000 Ft

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont vagy nem tudunk azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmunk nyílik rá, kapcsolatba lépünk veled!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és az időpontot a kezelés kapcsán. Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmilyen kötelezettséggel.