SZOLGÁLTATÁSOK

AJAKTETOVÁLÁS

Az ajaktetoválással észrevétlenül dúsítható az ajak, de javíthatók a balesetek, betegségek által okozott hiányosságok is. 

Ez a tetoválás típus a legtartósabb, több évig is tökéletes marad, valamint gyorsan gyógyul. 

Az ajkak színe is változtatható. Félsatír, teljes satír, 3D satír, frissítés.

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A legújabb szemöldök-tetoválási technikák lényege a természetes kiemelés, az eredeti forma megőrzése vagy újraépítése, rekonstruálása. 

A drasztikus megoldások, a csodálkozó arc már a múlté. 

Árnyékolt vagy satírozott technika, elrontott szemöldök javítása, színkorrekció. 

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

A szemhéjtetoválás nem a legkellemesebb, de az eredmény magáért beszél: mindig tökéletes, vége a “pandamaci” sminknek, a kontúrok nem csúsznak félre többet! 

Gyönyörű, kifejező, kiemelt szemek: a lélek tükrei. 

Szempilla sűrítés, szemhéj kontúr, vitiligo pigmentálás, elrontott, megunt tetoválás eltávolítása.

ORVOSI KEZELÉSEK

Nálam a szakértelmet igénylő kezeléseket, beavatkozásokat orvos végzi.

HYALURONSAVAS FELTÖLTÉS

Ajakdúsítás, volumenpótlás, ráncfeltöltés. A hyaluronsav egy természetes anyag, amely majdnem minden élőlényben, így az emberi szervezetben is megtalálható.

A bőrbe fecskendezve úgy viselkedik, mint egy felfújt párna, azaz feltölti az arc azon szöveteit, amelyek az öregedés következtében elvesztették a térfogatukat vagy a rugalmasságukat. Az eredménye pedig rugalmas, sima és dús ajak.

KOLLAGÉNPÓTLÁS

Kollagénpótlás a bőr rugalmasságának javítására, ráncok csökkentésére, ízületi fájdalom ellen, gyulladásra, sportsérülésre, porcokra.

THREAD LIFTING (BIOSZÁL-BEHÚZÁS)

A Thread Lifting terápia évekkel megfiatalítja az arcot.

Mindannyian feszes, üde és ránctalan bőrre vágyunk. Viszont idővel a bőr veszít a rugalmasságából, megereszkedik, megjelennek az első ráncok, amelyek fokozatosan elmélyülnek.

Ilyenkor jelent nagyon hatékony megoldást a vékonyszálak alkalmazása. Ezeket a bioszálakat a bőr mélyebb rétegébe fűzzük be, emiatt nagyobb lifting hatást érünk el.

A szálak mechanikailag megemelik a szöveteket, így rögtön a beavatkozás után látványos az eredmény, viszont igazi hatásukat hosszabb távon fejtik ki. A behúzott szálak stimulálják a kollagén rostok termelődését, belülről szépítve a bőrt.

Az eljárás előnye, hogy nagyon gyors, látványos eredménnyel jár, nem maradnak hegek, minimális a fájdalom és nagyon rövid a gyógyulási idő.

A biológiailag felszívódó, antimikrobális szálak a bőrbe behelyezve növelik a bőr kollagén termelését és megemelik a logó arcbőrt.

PROFHILO HIALURONSAVAS TÖLTÉS

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét.

TEOSYAL PURESENSE REDENSITY I HIALURONSAVAS TÖLTÉS

A Teosyal PureSense Redensity I egy egyedülálló hialuronsav alapú bőrfeltöltő, amely megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, helyreállítja a bőr sűrűségét és fenntartja a bőr fényét. A Teosyal PureSense Redensity I alkalmas az arcra, a nyakra és a nyakkivágásra, ahol a bőr szárazságnak, bőrlazulásnak, napkárosodásnak és öregedésnek a jeleit mutatja.

BOTOX KEZELÉS

A ránctalanítás egyik közkedvelt és hatékony módszere a botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére.

EJAL 40 SKIN BOOSTER KEZELÉS

Az EJAL 40 helyreállítja a hialuronsav (HA) szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését. Tökéletesen alkalmas bőrfiatalító kezelésekre, fény okozta károsodások megelőzésére, hidratálásra.

PREKOZMETOLÓGIA

A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus kozmetológiai beavatkozások között.

A high-tech kozmetikák új generációját hívja életre, ahol a kezelések kizárólag lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Minden kezelés anti-ageing szemléleten alapul, tehát nem csak a látható tüneteket kezeli, hanem segít hosszú távon megőrizni a feszes és fiatalos bőrképet.

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYEI