Botox kezelés

Gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos.

Mi a botox?

A ránctalanítás egyik közkedvelt és hatékony módszere a botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. 

A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére. A természetben is előforduló Botulinum A toxin a mimikai izmok mozgásának gátlásával fejti ki ránctalanító hatását az arcon. 

A botox kezelés során a ráncok kialakulásában szerepet játszó mimikai izmokba az orvos megfelelő mennyiségű botox injekciót fecskendez egy nagyon vékony tűvel. A botox kezelés hatására a kezelt izmok ellazulnak, s a ráncok öt nappal a kezelést követően kisimulnak. 

Az eljárás maga kb. 15-20 percig tart, egy évben többször megismételhető. 

A botox hatása a kezelést követően kb. 3-6 hónapig tart.

A ráncok botox kezelése biztonságos. A botox-kezelésről 15 éves alkalmazása alatt összegyűlt adatok szerint az éveken át folytatott kezelés biztonságos. Pontos adagolás esetén a botulinum toxin káros hatás visszamaradása nélkül, teljesen lebomlik.

Mellékhatás ritkán alakul ki, azok enyhék és teljesen megszűnnek. Közvetlenül a kezelés után a szúrások helyén bőrpír és enyhe duzzanat alakulhat ki. Ritkán előfordulhat 1-2 napig tartó fejfájás, a közeli izmok gyengesége (pl. a felső szemhéjnál), ekkor meg kell várni, amíg spontán visszatér az izomműködés. A szúrás miatt bevérzés megelőzésére vérhígítók szedését fel kell függeszteni a beavatkozás előtt.

Milyen eredményt várhat a ráncok esetén végzett botox-kezelés után?

Hatása 2-5 nap után kezdődik, 10-14 nap alatt teljesedik ki. Csaknem teljesen megszüntethetők a felületesebb ráncok, a mélyebbek pedig látványosan sekélyebbé válnak. Az Ön arca fiatalosabb, pihentebb lesz, eltűnik a mérges vagy a szomorú tekintet. A botox-kezelés csupán a kezelt izmok aktivitását csökkenti, vagyis a természetes mimikához szükséges izmok működése megmarad. Továbbra is tudja majd érzékeltetni környezetében az érzéseit miközben mosolyog, vagy mérgelődik.

Hogyan hat a botox kezelés ráncok esetén?

A botox-kezelés során egy botulinum toxin nevű bakteriális fehérjét injekciózunk a ráncokat képző izmokba. A botulinum toxin az izmokban átmenetileg gátolja az idegvégződések és az izom közti ingerületátvitelt. Ezzel ellazítja a ráncokat okozó izmokat, így nem tudják a felettük levő bőrt „összegyűrni”, vagyis ráncokat képezni.

Hogyan végezzük a botox kezelést ráncok esetén?

A ráncok botox-kezelése egyszerű beavatkozás, mely során a botox-ot a legvékonyabb tűvel, rendkívül kis kellemetlenséget okozva, a ráncot előidéző izmokba adjuk be. A beavatkozás nem tart tovább 15-20 percnél.

Mit kell tennie ráncok esetén végzett botox kezelés után?

A kezelt területek mimikai izmait a beavatkozás utáni 2 órában intenzíven használja, hogy az izmok a botulinum toxint felvegyék. A beavatkozást követő 3-4 órában a fejét tartsa függőlegesen, kerülje a fekvést, a lehajlást, a szoláriumozást, a napozást. A terület erős dörzsölését 12 óráig, míg a kezelt terület szem felé történő masszírozását 48 óráig kerülnie kell. Ne végeztessen kozmetikai kezelést 2 napig. Ezekkel ugyanis a botulinum toxin más, kezelni nem kívánt területekre kerülhet.

A kezelést orvos végzi a szalonban!

image0

A kezelés ára

 • Botox Nőknek: 1 régió 50.000 FT
 • Botox Nőknek: 2 régió 75.000 FT

  Homlok, glabella (mérges ránc)

 • Botox Nőknek: 3 régió 110.000 FT

  Homlok, glabella, szem körül

 • Botox Férfiaknak: 1 régió 60.000 FT
 • Botox Férfiaknak: 2 régió 85.000 FT

  Homlok, glabella (mérges ránc)

 • Botox Férfiaknak: 3 régió 120.000 FT

  Homlok, glabella, szem körül

 • Izzadásgátlás - hónaljak 120.000 FT

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont vagy nem tudunk azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmunk nyílik rá, kapcsolatba lépünk veled!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és az időpontot a kezelés kapcsán. Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmilyen kötelezettséggel.