Fedezd fel a prekozmetológia világát

Mit jelent a prekozmetológia?

A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus kozmetológiai beavatkozások között.

A high-tech kozmetikák új generációját hívja életre, ahol a kezelések kizárólag lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Minden kezelés anti-ageing szemléleten alapul, tehát nem csak a látható tüneteket kezeli, hanem segít hosszú távon megőrizni a feszes és fiatalos bőrképet.

Miért fontos a hosszú távú anti-ageing?

A bőr öregedése már huszonéves korban, láthatatlanul elkezdődik.

Lassul a kollagén termelődés és a bőr fokozatosan veszít rugalmasságából. Az időben elkezdett, tudatos anti-ageing kezelések rendkívül fontosak, hiszen segítenek megőrizni a bőr fiatalos struktúráját, hogy a problémákkal minél később kelljen szembenézni. Érett bőr esetén pedig nem csupán a látható tüneteket kell korrigálni, hanem lassítanunk kell az öregedési folyamatokat, hogy megelőzzük a további problémák kialakulását.

Újgeneràciós gépi mélytisztítás
a kèzi nyomkodáson alapuló tisztítások helyett

Csúcskategóriás arctisztító kezelés azoknak,

Egyedülálló német fejlesztés, orvosi tanúsítvánnyal.

Ami különlegessé teszi:

Teljesen fájdalommentes

Teljesen egyedülálló módon, mechanikailag és vegyileg is tisztítja a pórusokat, ráadásul fájdalommentesen.

Gyorsan látható eredmények

A prekozmetológiai tisztításokkal rendkívül kíméletes eljárással, valóban fájdalommentesen, és nagyon gyorsan érhetőek el kiváló eredmények. Már 2 kezelés alkalmával egyértelmű a változás!

Kezelésről akár rögtön színházba

Óriási előnye az alkalmazott technológiáknak, hogy a hegesedés kizárt. A kezelés után nincs a hagyományos nyomkodásos kezeléseknél megszokott bőrirritáció és duzzanat.

HYDROcareH2O kezelésekről

A HYDROcareH2O kezelései lehetőséget teremtenek a teljes nyomkodásmentes és a részleges nyomkodásokkal vegyes kezelések végzésére is.

Wasser-vacuum technológiája nem összekeverendő a dermabráziós eljárásokkal, ugyanakkor a készülék ezek végzésére is biztosít lehetőséget!

A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia innovatív fejlesztése új szintre emeli a pórus mélytisztítást, a gépi tiszító kezeléseket és a dermabráziós eljárásokat.

A gépi tiszító kezelések innovatív megoldásoknak számítanak a Magyar kozmetikai piacon, rendkívül látványosak és hatalmas előnyük, hogy a teljesen fájdalommentes tiszítást is lehetővé teszik.

A készülék a kristályos vagy gyémántfejes mikrodermabrázió alternatívájaként speciálisan erre a célra kifejlesztett folyadékot és vákuumot alkalmaz a bőr megfelelően intenzív, mélytisztítása, pórustisztítása, zsírtalanítása érdekében, illetve egy külön funkcióban – egyénre szabható – hatóanyag, illetve micro+ hyaluronsav feltöltésére.

A kezelőfej kiképzése lehetővé tette, hogy az abrázió következtében leváló hámsejteket a folyadék magával vigye egy erre alkalmas gyűjtőtartályba.

Az eredmény:

Az alkalmazott wasser-vákuum következménye a szövetek anyagcseréjének, a vérkeringésnek és a nyirokáramlásnak az aktívabbá tétele is.

A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia és a spirálistól a szemcsésig kialakított egyedi fejek lehetővé teszik a maximálisan kontrol alatt tartott alkalmazást.

A kezelés mindig 100%-ig biztonságos, nem fordulhat elő túlkoptatott bőrstruktúra, a túlkoptatás esetleges mellékhatásai teljesen kiküszöbölődnek.

Nincs bőrirritáció, a koptatás mindig egyenletes és kontrollált.

 

HYDROcareH2O kezelések hatása

A pórusok mélytisztítása mellett:

A kezelés ára

  • HYDROcareH2O gépi mélytisztító kezelés 28.500 ft

    Időtartam: 30 perc

  • Orvosi - Mikrobiológiai tisztaságú kollagén bejuttatás 16.990 ft

    Időtartam: 30 perc

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont vagy nem tudunk azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmunk nyílik rá, kapcsolatba lépünk veled!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a részleteket és az időpontot a kezelés kapcsán. Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmilyen kötelezettséggel.