Chili pigment – 10 ml

23.990Ft

Tetováláshoz vagy sminktetováláshoz való használatra szánt keverék.

Intenzív, erősen fedő, mély, klasszikus vörös csípős paprika árnyalatában. Kifejező szín a merész pigmentációkhoz, melengető és legyőző más pigmenteket. Az egyik legnépszerűbb vörös a Hanami vonalból.

Kiszerelés: 10 ml

Letöltés:
Hanami – Chilli – Biztonsági adatlap

További letöltések:

Kiszerelés

10 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Chili pigment – 10 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hanami Pigments a legjobb minőségű tartós smink keverékek, amelyekben innovatív technológiákat alkalmaztak – hogy megfeleljenek az egészségre biztonságos termék minőségi előírásainak, és a pigmentfoltok gyógyulása után a legjobb hatást érjék el.
A Hanami keverékekben használt pigmentek többsége szerves- szintetikus eredetű, kivéve a fekete (Carbon Black) és a fehér (Titanium White) színt, amelyek ásványi eredetűek.
Keverékek tartós sminkhez. A Hanami Pigments megfelel az Európai Unió Tanácsának legújabb REACH 2020/2081 rendeletének és: (EK) 1907/2006, (EK) 1272/2008, (EK) 1223/2009, (EU) 528 /2012

Előnyök

Az organikus pigmentek legnagyobb előnye az inorganikusokkal szemben, hogy stabilabbak a bőrben és nem vagy enyhébb színmódosulásokra hajlamosak. A gyártók ígérete szerint ezért azzal a kellemetlen esettel, hogy idővel kivörösödik a szemöldök tetoválásunk, nem kell számolnunk. Ez a fő oka, hogy napjainkban minden gyártó inorganikus pigmentek helyett már csak organikusakat gyárt. Ezen felül a színek sokkal élénkebbek, vibrálóak és jobban kiszámíthatóak is, mint az inorganikusak esetében.

Hátrányok

Egyedüli hátrányként említenénk meg az organikus pigmentekkel kapcsolatban, hogy kissé jobban hajlamosak munka, ill. állás közben besűrűsödni, de ezt már néhány gyártó a vizes fázis alkotóinak megváltoztatásával sikeresen javította.

A Hanami pigmentekben használt technológiák:

NBT

Keskeny sávú diszperziós technológia. A Hanami keverékeket keskeny sávos diszperzió alapján hozták létre. Az optimális pigment szemcseméret 2 μm. A Hanami színeit a 0,5 μm és 5,0 μm közötti pigmentrészecskeméret- tartományra optimalizálták, és ezen a szűk sávon belül szinte teljesen állandóak. Ily módon a bőrben maximális pigmentlerakódást és kiemelkedően magas színtelítettséget értek el.

ASS

Fejlett bőrtömítő technológia. A Hanami keverékekben használt ASS technológia a keverék befecskendezési helyeinek optimális lezárásából áll, és megakadályozza a pigment túlzott kiszivárgását a vérrel. Ily módon a pigmentálási folyamat legelejétől több pigment marad a pigmentált területeken, ami kiváló munkaeredményeket eredményez.

Novoxx® technology

Fényvisszaverő ásvány - Ellenáll az UV sugárzásnak. A Novoxx® technológia egy német gyártó szabadalmaztatott kalcium- nátrium-foszfor-szilikát technológiája, amelyet Hanami keverékekben használtak. A Novoxx® anyag helyettesíti a hagyományos tartósítószereket, ami óriási előny, mert egyre több tartósítószer bizonyítottan allergén. A Novoxx® 100%-ban biokompatibilis az emberi szervezettel, és az emberi szervezet nem érzékeli idegen test. Megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, élesztőket és gombákat. Az ásványi anyagok kombinációja hat az antioxidánsra, védi a pigmenteket és a bőrt, valamint pozitívan hat a sebgyógyulásra. A hagyományos tartósítószerekhez képest a Novoxx® stabil és a keverékekben felhasznált összetevők nem bontják le, ezért nem képződnek mérgező vagy allergiás hasadási termékek.

Chili pigment – 10 ml
23.990Ft