Warm black pigment – 10 ml

23.990Ft

Tetováláshoz vagy sminktetováláshoz való használatra szánt keverék.

Intenzív fekete pigment, amely begyógyulva lehetővé teszi, hogy mély feketét kapj meleg árnyalattal. Tökéletes állagának köszönhetően a pigmentálás vele egyszerű és gyors. Erősen érrendszerű, hűvös szemhéjakkal kiegészítve használhatja a Ginger pigmentet a Warm Black további melegítésére. Nem vándorol.

Alkalmazás: vonalak a szemhéjon / vonalak árnyékolva a szemhéjon.

Kiszerelés: 10 ml

Letöltés:
Hanami – Warm Black – Biztonsági adatlap

Letöltések:

Kiszerelés

10 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Warm black pigment – 10 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hanami Pigments a legjobb minőségű tartós smink keverékek, amelyekben innovatív technológiákat alkalmaztak – hogy megfeleljenek az egészségre biztonságos termék minőségi előírásainak, és a pigmentfoltok gyógyulása után a legjobb hatást érjék el.
A Hanami keverékekben használt pigmentek többsége szerves- szintetikus eredetű, kivéve a fekete (Carbon Black) és a fehér (Titanium White) színt, amelyek ásványi eredetűek.
Keverékek tartós sminkhez A Hanami Pigments megfelel az Európai Unió Tanácsának legújabb REACH 2020/2081 rendeletének és: (EK) 1907/2006, (EK) 1272/2008, (EK) 1223/2009, (EU) 528 /2012

A Hanami pigmentekben használt technológiák:

NBT

Keskeny sávú diszperziós technológia. A Hanami keverékeket keskeny sávos diszperzió alapján hozták létre. Az optimális pigment szemcseméret 2 μm. A Hanami színeit a 0,5 μm és 5,0 μm közötti pigmentrészecskeméret- tartományra optimalizálták, és ezen a szűk sávon belül szinte teljesen állandóak. Ily módon a bőrben maximális pigmentlerakódást és kiemelkedően magas színtelítettséget értek el.

ASS

Fejlett bőrtömítő technológia. A Hanami keverékekben használt ASS technológia a keverék befecskendezési helyeinek optimális lezárásából áll, és megakadályozza a pigment túlzott kiszivárgását a vérrel. Ily módon a pigmentálási folyamat legelejétől több pigment marad a pigmentált területeken, ami kiváló munkaeredményeket eredményez.

Novoxx® technology

Fényvisszaverő ásvány - Ellenáll az UV sugárzásnak. A Novoxx® technológia egy német gyártó szabadalmaztatott kalcium- nátrium-foszfor-szilikát technológiája, amelyet Hanami keverékekben használtak. A Novoxx® anyag helyettesíti a hagyományos tartósítószereket, ami óriási előny, mert egyre több tartósítószer bizonyítottan allergén. A Novoxx® 100%-ban biokompatibilis az emberi szervezettel, és az emberi szervezet nem érzékeli idegen test. Megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, élesztőket és gombákat. Az ásványi anyagok kombinációja hat az antioxidánsra, védi a pigmenteket és a bőrt, valamint pozitívan hat a sebgyógyulásra. A hagyományos tartósítószerekhez képest a Novoxx® stabil és a keverékekben felhasznált összetevők nem bontják le, ezért nem képződnek mérgező vagy allergiás hasadási termékek.